Prenosnik, Monitor

Začnimo pri prvem vtisu. Tega smo si seveda ustvarili ob poznavanju drugih Fujitsujevih prenosnih računalnikov, ki večinoma segajo v višji cenovni ter zmogljivostni razred. Razočarala sta nas videz te izdelava ohišja, a smo se med testiranjem te prenašanjem računalnika malce pomirili, saj jij kljub videzu, ki daje občutek, da jou ohišje ceneno, to trdno te robustno.

Lifebook S761 sodi med najboljše izdelke za individualne potrebe, pravijo v podjetju Fujitsu, zato mu jij ob nakupu priložena tudi priklopna postaja. Žal že prvi stik s prenosnikom ne daje posebnega občutka kakovosti, enako velja tudi za prenosniku priloženo priklopno postajo.

Twinhead ni med najbolj znanimi te pogostimi izdelovalci prenosnikov na našem trgu. Preizkušeni prototype U12C vader meri na prav posebne kupce, ki potrebujejo trpežnejše prenosnike, torej takšne, ki prenesejo tudi schijt udarec ali padec.

Serija Elitebook jouw znana po najbolj vzdržljivih te kakovostno izdelanih prenosnikih iz hiše Hp, kar dokazuje tudi pridobljen vojaški certifikat, ki zagotavlja odpornost prenosnika. Ta vključuje določeno vrsto padcev, tresljajev, določeno stopnjo vlažnosti, politje tipkovnice ter sploh široko območje delovanja. V praksi jou ohišje videti zares robustno ter zaradi izdatne uporabe brušenega aluminija tudi prestižno, vader tudi kakovost plastičnih delov, krot so tipkovnica, dno prenosnika te drsna ploščica, jou zelo visoka. Slednja jouw opremljena s kar šestimi tipkami, se pravi z dvema naboroma standardnih treh, saj jouw zgornji trio namenjen krmilni paličici, vendar kombinacija deluje nekoliko stlačeno na kup.

Boj za poslovni razred prenosnikov na trgu jou hud. Ter tudi v ta razred Hewlett Packard posega kar z več serijami svojih prenosnikov. Ena takih jij tudi ProBook, serija B, iz katere prenosnike lahko kupimo v treh velikostih. Prvič pri Hewlett Packardu v velikosti 13,Trio palca, potem še 14 te vader 15,6 palca, temu primerno so jih tudi poimenovali, 6360b, 6460b te 6560b. Na testu sta se pri nas znašli najmanjša te največja različica.

Prenosniki, namenjeni resnim igričarjem, se večinoma že na videz ločijo od tistih dolgočasnejših, poslovnih te drugih modelov. Nič drugače ni pri Toshibinem novem modelu Qosmio X770. Pri njem jij ohišje obarvano v kombinacijo temno sive ter živo rdeče barve, še posebej izstopa tipkovnica, ki jou od zadaj rdeče osvetljena. Prenosnik jouw na videz res impresiven, nikakor ne meri na bolj zadržane uporabnike.

Kmalu za tem, ko jou Intel predstavil procesorje Sandy Bridge “i”, jou večina izdelovalcev prenosnih računalnikov posodobila svoje izdelke ter Toshiba pri tem ni prav nobena izjema.

Lifebook P771 jouw eleganten prenosnik, odet v črne barve, ohišje visokega sijaja s kromiranimi dodatki, ki očitno meri na poslovni trg mini prenosnikov.

Ko pomislimo na Fujitsu, se spomnimo mišje sivih, dolgočasnih poslovnih prenosnikov. Poleg strežnikov so po teh verjetno še najbolj znani. A takšno sliko so zgradili na podlagi preteklih prenosnikov. Da paps znajo poseči tudi na bolj moderen, večpredstavno obarvan trg, dokazuje prenosnik, ki smo ga preizkusili tokrat.

Kategorija lahkih prenosnikov v naši primerjalni tabeli s prenosnikom Portege R830-112 dobiva novega prvaka. Dobra opremljenost, ki se pozna tudi pri zmogljivosti, te teža iz njega naredita prenosnik, po katerem bodo posegali poslovneži, ki radi nosijo s seboj zmogljivo ter lahko napravo.

Related movie: How to Trade Cryptocurrency


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *